Enkelt

En perfekt midsommarafton utan blommor, långbord, kransar och grod-dans. Istället bjöd vi över Jonas och körde med öl, grillning, gitarr och fotboll. Lite sill och snaps blev det men annars ingenting som påminde om en traditionell midsommar. Och precis det gjorde det så perfekt. Ibland blir det roliga ett måste och då blir det inte roligt längre. I de fallen är det bättre att strunta i alltihop och gå den enkla vägen. Och det gjorde vi igår. Glad midsommar!


Kommentarer
Postat av: Line

Ja jag skulle egentligen jobbat så vi blev lite ställda när det inte blev så :) Vi hade också mindre och spontan midsommar! :) Jag och Thomas pratade om midsommar idag, och jag insåg att jag aldrig varit i varken torsång eller leksand och firat :)

Postat av: hanna

hej!



låter som ni hade en mysig och lugn midsommar! själv körde vi en favorit i repris från förra året... midsommarparty med hela gänget:)med snaps, sill, massa massa mat, slutade ungefär som förra året, "den vita" försökte ta sig hem på cykel 3 gånger men lyckades bara komma iväg en gång..och även iår tog snapsen bra på micke :)

hoppas ni har det bra. När får ni semester då?

KRAMAR

2008-06-23 @ 08:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback