Trängsel

Efter första introduktionsdagen på jobbet  är det sån trängsel i mitt huvud att det snart sprängs. Jag har ett internt kaos av kvitton, scheman, bockar, knappar, räkning, definitiva avslut  osv. Allt snurrar omkring i en salig röra och jag måste få varje ny sak på rätt plats inne i hjärnan nu för imorgon fylls det på med mera. Lycka till Sandra!


Än finns det hopp

Idag har det snöat massor. Jag tog en långpromenad efter jobbet och det kändes som om jag var den enda i hela Borlänge som lämnade ett varmt hus för att vara ute i snöblasket. Så ser jag plötsligt två unga tjejer som spelar innebandy ute på den slabbiga vägen. Det går inte särskilt bra, för bollen vill inte rulla och fylls hela tiden av snöslask. Men de struntar i det, skrattar och skakar ur snön och fortsätter spela, vädret till trots. Jag blir varm och inser att det fortfarande finns ungdomar som väljer rörelse framför stillasittande, ute istället för inne, riktiga vänner istället för msn-vänner, att se det roliga istället för det jobbiga. Än finns det hopp och det gör mig glad.

Extra lång helg

Vilken skön helg! Jag var ledig hela fredagen och fick då fika-besök av C. Fick hjälp med lite ved-bärande och med mycket Svampbob-spelande. På kvällen bytte vi ut kaffet mot vin och spelade ännu mera Svampbob. Lördag var vi i Mossebo där vi inte varit på alldeles för länge. Hundarna fick springa i skogen med lakritstrollet och var väldigt glada. Jag och A fick fika med mamman och pappan och var också väldigt glada. Vi var alla trötta när vi la oss i soffan på kvällen för att se melodifestivalen. (som jag inte ens tänker bry mig om att kommentera denna vecka...)

Söndag förmiddag började jag med att radera alla 90% av Svambobspelet som vi klarat på fredagen. Jag vet inte hur eller varför, det bara blev så. Eftersom jag är en envis klant körde jag igång direkt med att jobba upp procenten igen och nu är vi tillbaka på 90 igen. Heja Svampbob! På eftermiddagen ringde en tjej från jobbet och sa att jag var ledig även måndag om det gick bra. Om det gick bra? Det gick hur bra som helst tyckte jag och avnjuter idag ledig dag nummer 4.


163923-125
Jag och trollet i Mosseboskogen

163923-124
Mina födelsedagsBuddas

163923-123
Heja SvampBob!

Heja svampbob!

Det gick jättebra hos tandläkaren och blev inte jättedyrt. Jag gav mig själv belöning.  Heja Svampbob!

163923-122
163923-122

Svampbob

Vad jag har fikat i helgen. Tryckt i mig godsaker nästan konstant. Usch. Det kanske får räcka för ett tag nu.

Och imorgon ska jag till tandläkaren, äntligen tar jag mig i kragen. Den första kallelsen var i början av november och jag har skjutit fram tiden 4 eller 5 gånger tror jag. Imorgon är det dax. Om det går bra och inte blir alltför dyrt har jag tänkt belöna mig med ett nytt playstation-spel. Om det går dåligt och blir jättedyrt har jag tänkt trösta mig med ett nytt playstation-spel. Svambob fyrkant, min favorit, har nämligen kommit med ett nytt spel. (Ja, det är ett barnspel och ja, jag är 31 och ja, jag ska iallafall ha det spelet)



svampbob

Och imorgon...

...blir jag 31. Har egentligen ingen särskild kommentar till det mer än att det låg en rulltårta i brevlådan när jag kom hem. Har inte öppnat lådan ännu men på något sätt bara vet jag att det är en rulltårta. Underbara mamman GA , TACK!

Baka

Varför kan jag inte baka? Varje gång jag försöker blir det mer eller mindre misslyckat. Varför ger jag inte upp?


För att jag är jävligt envis!




Alla hjärtans dag idag, fick en jättefin blomma av Bror-stor och sambo! De fick ingenting av oss...

Vilse i Årby

Jag har världens sämsta lokalsinne. Jag gick exakt samma väg  idag som jag och A gick i helgen. Ändå kom jag inte fram till samma ställe. Likadana hus, likadana gator. Men inte samma korsning. Årby är fashinerande på det sättet.

I övrigt en underbar ledig dag med massa vedbärande och
fikasällskap. Nu väntar många arbetsdagar innan jag är ledig nästa gång.
 
Nu vill jag ha vår. Om någon undrade alltså.


Schlager

Igår tittade jag på melodifestivalen. Ganska tidigt började jag fundera över vart alla schlager tagit vägen. Gårdagens tävling bestod av vartannat bidrag barn och vartannat bidrag gamlingar. Inga schlager alls och jag skulle antagligen kunna skriva något elakt om varje bidrag men jag låter bli. Konstaterar bara att det inte blir särskilt svårt att ha ett bättre startfält till nästa vecka. Sämre kan det knappast bli men med melodifestivalen vet man ju aldrig så det återstår att se.

Fettisdag

Igår ringde C och var exalterad.  Sandra, imorrn är det fettisdagen!!  Mmm, jag vet ... BRA VA?!! 


En fettisdag helt utan semla, frivilligt dock eftersom jag faktist inte gillar dem. Började dagen med p-möte där det bjöds på semlor till kaffet. Efteråt väntade en ledig dag och jag åkte och träffade C vid Almas. Hon köpte semla och jag köpte annat fikabröd. Vi åkte hem hit och fikade och pratade och åt lunch och pratade och promenerade och fikade och pratade. Precis som en dag med C alltid ser ut och det är underbart. Och hon fick äta sin älskade semla och jag slapp.

Aj då

Om det är någon som undrar så gick Volvon INTE igenom besiktningen.