Piano

Mitt bästa knep för att inte känna mig stressad är att spela piano. Spela, spela spela och allt annat försvinner för en stund. Snart kan jag Chess utantill och fortsätter det så här borde jag nog byta låt för att inte tråka ut min stackars sambo.


Duva

Vi har fått en hyresgäst i ett träd här på tomten. En stor, äcklig, fet duva har flyttat hit. Jag är livrädd för den och vill helst bara ha bort den. Den har byggt i ordning ett bo och min sambo säger att det är väldigt elakt att riva ner det. Och väldigt elak vill jag inte vara. Så nu har vi en stor, äcklig, fet duva här och kommer så få ha och jag antar att den planerar för att skaffa en familj däruppe i trädet.

I min värld ska duvor vara på torg och inte hemma i min trädgård.

Sämst

Den sämsta placeringen för Borlänge genom tiderna och förmodligen stod jag för den sämsta individuella prestationen. Den roligaste festen med Markoolio på scenen och de roligaste och gladaste människorna att umgås med.

Ja, det var en toppenolympiad och ja, det var värt att vara lite trött på söndagen.


Olympiad

Imorgon är det dags. Tidigt morgonresa till Norrköping, tävlingar, fest, mat och umgänge. Och sen hemresa vid 2-3 tiden på natten. För att använda ett ord jag nyligen lärt mig av Ella (som hon i sin tur lärt sig av sina elever) så kommer jag troligtvis att dygna. Dvs jag kommer att vara vaken i ett dygn. Detta i kombination med alkohol, en smygande förkylning och värkande rygg kan låta som en katastrof men som vanligt när det är fest med mina jobbarkompisar så är det värt det.
Jag hoppas verkligen det iallafall.

Viktigt

Jag har hittat mina skor.


Och en klänning också.

Fest på lördag så jag är ute i god tid.

Underbart!

Så här är det alltid

Nästa helg ska jag på fest med jobbet. Det enda jag vet är att jag ska ha mina turkosa ballerinaskor på mig. Men jag hittar dom inte. Jag har letat igenom varenda kartong här hemma och hittat skor jag inte visste att jag ägde och en jacka som jag letade som en galning efter för några veckor sedan. Men de turkosa skorna är spårlöst borta. Så här är det alltid. Jag hittar allt jag inte behöver men inte det jag letar efter. Tålamodet ger med sig och jag blir så satans arg. Varför är allting jag behöver borta alltid? Och jag kan ge mig fan på att jag hittar skorna någon dag efter festen.
 Jag blir så trött...


Snälla, söta personer

Jag har fått en ny t-shirt. Gul och fin med min lilla söta idol på. Snälla, söta kusin L som tänker på mig när hon är i storstan. Och snälla, söta Bror-stor som tog hit sitt Wii på sista april och som ännu inte har hämtat hem det. Svamp-Bob på tröjan och SuperMario på Wii. Usch, jag är nog egentligen för gammal.