Igång

Nu är festivalen igång och faktist så tycker jag om det. Jag hade en bitter inställning mot alla som kommer hit för att i första hand vara på campingen och i andra hand gå på Peace&Love-festivalen. Nu har jag träffat många av dom på jobbet och hitills har jag fått ett väldigt bra intryck. Alla är vänliga, glada och uppspelta. Dock tycker jag att många är för unga och för berusade för tidigt på dagarna men trevliga är dom och roligt har dom. Vem vet, nästa år kanske jag vågar mig in på festivalen men i år håller jag mig hemma och lyssnar på avstånd.

Enkelt

En perfekt midsommarafton utan blommor, långbord, kransar och grod-dans. Istället bjöd vi över Jonas och körde med öl, grillning, gitarr och fotboll. Lite sill och snaps blev det men annars ingenting som påminde om en traditionell midsommar. Och precis det gjorde det så perfekt. Ibland blir det roliga ett måste och då blir det inte roligt längre. I de fallen är det bättre att strunta i alltihop och gå den enkla vägen. Och det gjorde vi igår. Glad midsommar!


Ingenting

Jag ringer ingen, jag bloggar inte, jag läser inga bloggar, jag svarar inte på mail, jag umgås inte. Det händer mycket och ingenting. Jag jobbar, jobbar, jobbar och ser på fotboll. Jag har en förkylning som har suttit i i två veckor, jag sköter inte om mig så den hänger troligtvis kvar ett tag till. Men samtidigt njuter jag av livet och sommaren. Jag älskar att det är fotbolls-EM och jag är glad att jag har gjort klart alla semesterscheman på jobbet. Jag är glad att inventeringen är överlevd och att volvon snart rullar igen. Imorgon ska jag börja driva ut min förkylning och på onsdag möter Sverige Ryssland.  När EM är slut ska jag försöka börja vara social igen. Kanske ringa någon, umgås, blogga. Vara mig själv igen och leva nu.

Vi hade iallafall tur med vädret

En solig fredag som skulle innebära fika och solande i trädgården. Slutade med samtal till 112 och en stor otäck gul ambulans på uppfarten. (ok, det blev fika och solande efter att ambulansen varit här och lagat lite men vi var lite omskakade) Lördagen var bokad för bröllop men en jobbig förkylning med huvudvärk och ond hals satte stop för min medverkan redan efter vigseln. Idag är jag fortfarande knackig och är trött och matt efter en helg som inte alls blev som planerad. Men vi hade iallafall tur med vädret.

163923-127