Bebisar

Idag har jag varit på BB och hälsat på en liten 4-dagars tjej. Oj, vad liten och oj, vad söt.  Trots så små och trots så söta så är det något med bebisar som skrämmer mig. De skriker alltid när jag håller i dem och jag blir stel som en pinne och får kramp i armarna. Paniken kommer smygande och kallsvetten tränger fram. Som i de flesta andra situationer är jag även här väldigt egocentrisk och tar skrikandet personligt och tror att alla bebisar ogillar just bara mig. Jag hoppas verkligen att mina tankar är fel och att jag någon gång får hålla en bebis som inte skriker så fort jag tar i den.

Bättre

Vårens första löprunda är nu avklarad. Det gick inte särskilt fort och blev inte särskilt långt, men den är gjord och nu kan det bara bli bättre. Och shit vilken träningsvärk jag kommer att ha imorgon.

Djurpark?

Häromkvällen såg jag en sten mitt i gatan som såg ut exakt som en padda. Fpt var helt övertygad om att det var en padda så jag lurade henne lite och hetsade henne att gå på den. När vi hade sprungit fram och hon stog och nosade på stenen såg jag att det verkligen var en riktig padda. Längre ut i gatan låg det en till. Usch, jag gillar inte paddor och fick en snabb rysning och hastade vidare...
Jag såg en död råtta på åkern häromdan också ( plus att vi ju hade en riktig livs levande mus i vårt hus för ett tag sen), och igår när vi gick sista kvällspromenaden kryllade det av skalbaggar på cykelvägen. Rådjur och ekorrar har varit i trädgården hela vintern och hela åkern är full av kaninbajs. Jag börjar nu fundera över om vi har flyttat till nån satans djurpark eller om det bara är jag som har svårt att anpassa mig till naturen och allt den för med sig?

Kokar

Igår fick jag värmepannan att koka. Det small i rören i huset och när jag kom ner stod monsterpannan och verkade vara riktigt förbannad. Mullrade och bubblade och small. Panik. Vred upp alla element på max för att få slut på kokandet. Detta innebar dock bara att huset snabbt förvandlades till en bastu med kokande element. A som satt med premiär-ölen på altanen fick komma in och som vanligt vara hjälte. Det visade sig nu i efterhand att jag har tittat på fel mätare ända sen vi flyttade in och kunde alltså ha fått pannan att koka när som helst. Usch tur att det hände när A var hemma.

Inatt har jag drömt om explodernade pannor och element och är därför varken glad eller utsövd just nu... Men det ger sig nog under dagen.


Unik

Jag tror att jag är den enda människan som väljer att sota iklädd en vit tröja.
Jag tror att jag är den enda människan som sen är förvånad på riktigt, över att tröjan faktist blev alldeles svart.

Med andra ord är jag unik.

Och kanske lite dum.

Vi gör som grannen

Konversation förra helgen:

A: Jag kanske ska gå ut och kratta lite
Jag: Gör grannarna det?
A: Ja
Jag: Ok, gör det

Denna helg gör grannarna ingenting så då gör inte vi heller det.

Helt slut

Satan så trött jag är. Helt slut. Och än är det bara måndag. Hur blir det här?

Min viktigaste sak är borta!

Min för stunden viktigaste sak är borta. Sladden till min Mp3 finns ingenstans så just nu kan jag varken ladda den med ny musik eller ny energi. Och regnar ute gör det också.


Jag har gett upp

Idag gav jag upp. Efter mycket funderande fram och tillbaka kom jag fram till att det enda rätta var att ge upp träningen för ett tag framöver. Jag har inte tränat på Svea på flera månader och sannolikheten för att jag ska börja minskar ju närmare vår och sommar kommer. Så idag gick jag dit och bad om att få säga upp mitt medlemsskap. En snäll tjej som antagligen bara ville hjälpa mig (och ha mina pengar) tyckte att jag skulle boka tid med en personlig tränare som skulle lägga upp ett program jag kunde följa. Jag svarade att jag verkligen var säker på att jag ville säga upp medlemsskapet.

-Du vill alltså sluta träna?
-Nej, jag har slutat träna för länge sen, nu vill jag bara sluta betala!

Efter detta meningsutbyte verkade det faktist som att hon förstod exakt hur jag menade och jag kände att jag nog varken var den första eller sista personen som avslutade medlemsskapet av denna anledning.

April, april

Och idag har jag blivit lurad. Flera gånger. En hacker i datorn och ett argt mail från huvudkontoret gjorde mig mer än måttligt stressad och nervös. Tur att det bara är första april en gång om året och tur att jag jobbade kort-dag för jag har en känsla av att jag hade fortsatt bli lurad om jag hade varit kvar längre. Och tur att vår lagerchef är en underbar människa som jag omöjligt kan bli arg på. (trots att han lurade mig både mycket och flera gånger)

Besökare


Förra helgen A, U och M. Denna helg Mamman GA. Det är så härligt med besök och bloggen blir vilande och glömd ett tag. Och på något vis är det också härligt.